Moćan i zabavan

Bez autora
Apr 05 2010

Asus je predstavio N82J - multimedijalni noutbuk računar sa karakteristikama koje ga čine idealnim rešenjem za korisnike koji traže moćan računar za svoje medija sadržaje, produktivnost i zabavu.N82J je baziran na novim Intel Core procesorima kao i NVIDIA GeForce GT335M grafičkom procesoru dok je u računar moguće ugraditi do 8GB sistemske memorije. Ovaj model od opcija poseduje podršku za novi super brzi USB 3.0 transfer kao i širok spektar audio i video poboljšanja i energetski efikasan Super Hybrid Engine.

Moćan i zabavanAsus je predstavio N82J - multimedijalni noutbuk računar sa karakteristikama koje ga čine idealnim rešenjem za korisnike koji traže moćan računar za svoje medija sadržaje, produktivnost i zabavu. N82J je baziran na novim Intel Core procesorima kao i NVIDIA GeForce GT335M grafičkom procesoru dok je u računar moguće ugraditi do 8GB sistemske memorije.

Ovaj model od opcija poseduje podršku za novi super brzi USB 3.0 transfer kao i širok spektar audio i video poboljšanja i energetski efikasan Super Hybrid Engine. Računar ima opcije za povećanje rezolucije DVD sadržaja do Full HD 1080p rezolucije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik